Dell partnerstvo

Sa ponosom vas obaveštavamo smo postali partner jednog od najvećih svetskih proizvođača IT opreme – Dell

 Dell Technologies ima jednostavnu misiju da pomogne biznisima da se transformišu, a za nas to znači razvijati tehnologiju koja pokreće ljude da napreduju i oblikuje inovacije. Danas je Dell Technologies jedna od ključnih kompanija koje menjaju digitalni svet širom sveta. Od hibridnih rešenja u oblaku preko računara visokih performansi do ambicioznih društvenih uticaja i inicijativa za održivost, Dell Technologies utiče na sve, svuda.

Osnovni cilj kompanije Dell je podstaći ljudski napredak, kroz veći pristup boljoj tehnologiji, za ljude sa velikim idejama širom sveta.

Zajedno sa Dell Technologies pomažemo Vam da izgradite Vašu digitalnu budućnost i transformišemo način na koji radite, živite i igrate. Upoznajte najširi i najinovativniji portfolio tehnologije i usluga u eri podataka.
Na lageru imamo monitore, laptopove i male servere po najboljim mogućim cenama. Takođe, možemo da ponudimo najviši nivo ekspertize za složene sisteme koji sadrže servere, uređaje za skladištenje i distribuciju podataka (EMC storage) i radne stanice.

Ako već koristite Dell proizvode ili razmatrate implementaciju predlažemo da se obratite našem prodajnom timu. Zajedno ćemo napraviti plan koji će odgovarati vašim potrebama i pratiti rast vašeg biznisa.

Kontaktirajte nas na [email protected]

IZNAJMI ŠTAMPAČ

I ZABORAVI NA TONERE I SERVISIRANJE

Uspešno ste se prijavili na bilten

Došlo je do greške pri pokušaju slanja vašeg zahteva. Molim vas, pokušajte ponovo.