Egzotika za svakoga

Ovih dana pored rada od kuće suočavamo se sa pojavama koje smo gotovo zaboravili. Nećemo se žaliti na uslove rada kada se deca motaju a crtaći trešte sa TV-a dok pokušavamo da donesemo komplikovane odluke u vrlo kriznim vremenima.

Ako ste okačili zavese, popravili vrata koja škripe već dve godine i skuvali dovoljno zanimljivih ručkova možda je vreme da uradite nešto za sebe? U vreme pandemije nećemo vam predlagati maske za lice koje podmlađuju ali imamo nekoliko predloga koji mogu da izmame osmehe. Čini nam se da su upravo osmesi postali deficitarni.

Do sada smo se bavili HP poslovnim rešenjima, sada, kada je posao mnogima premešten u dnevne sobe, vreme je da predstavimo kućna rešenja.

HP Elite Slice

Ultra kompaktan računar koji je osvojio brojne nagrade za dizajn. Računar ne mora da bude ružnjikava kutija. Ako je već predviđen da stoji u vašem domu nema razloga da ne doprinese onom „štimungu“ koji mami sa raznih kataloga sveprisutnog nordisjkog dizajna za uređenje doma.

Dobar procesor (intel i5), dovoljno memorije (8GB a ima mesta za još), Windows 10 Enteprise (IoT) licenca i sve što vam treba za posao od kuće je tu a uz to izgleda fenomenalno.

HP Eite Slice

HP OMEN Obelisk

Za sve nas koji smo sačuvali dete u sebi i, makar kad nam ukućani daju da dođemo do daha, volimo da se opustimo uz kvalitetnu igru, jedno od vrhunskih rešenja može da bude ova mašina. Brz procesor (Ryzen 5), puno memorije (16 GB), dovoljno brza grafička karta (GeForce 1660TI) i dizajn koji će vas vratiti u vreme kada ste kačili postere super automobila. Pogledajte i sami.

HP Omen

HP Omen laptopovi

Jednom je poznati gitarista rekao: „nadam se da, jednog dana, kad me ne bude, moja supruga neće rasprodati moje gitare po cenama po kojima sam rekao da sam ih platio“. Notebook vam svakako treba da biste kancelariju preneli u dnevnu ili radnu sobu. Ako već imate trošak zašto ne dodati još malo i da to ne bude i igračka? HP Omen laptopovi su upravo to, robusni, snažni, brzi. Sposobni za sve poslove koje možete da stavite pred njih ali i još ponešto – igre funkcionišu glatko, povezivanje sa televizorom je jednostavno.

Kad završite poslovne obaveze jednostavno se prebacite na zabavu, uštedećete veliku količinu nerava ako se poštedite sumornog tv programa. Obezbedili smo 15 i 17 inčne modele. Svi imaju puno prostora za skladištenje i najbrže procesore koji se u laptopovima mogu naći (i7 iz 9000H serije).

Sve što smo nabrojali imamo spremno za vas. Posebna nagrada za sve koji su stigli do kraja teksta je popust od 10% i besplatna trogodišnja garancija. Samo se pozovite na ovaj tekst (Video sam na vašem blogu…)

Dobro zdravlje i zabavu vam želi,

Vaš Coral Sales team.

Podelite ovaj članak:

  • Send Us Mail
1