HP Performance Advisor – Lični savetnik

U prethodnim tekstovima smo pokušali da vas upoznamo sa unikatnim tehnološkim rešenjima koje HP ugrađuje u računare i radne stanice. Pisali smo o HP SureStartkoji vas štiti od zlonamernih izmena u BIOS-u i HP RGS softveru koji omogućuje deljenje resursa vaše HP radne stanice.

U današnjem blogu predstavićemo vam pravog ličnog asistenta – HP Performance Advisor.
Radne stanice su prilično kompleksne naprave, liče na obične desktop mašine i mnogi ih tretiraju tako – kao malo jači PC. U praksi, radne stanice se projektuju i kupuju za određene poslove. Nekada je to obrada video materijala, 3D modelovanje, tehnički crteži (CAD/CAM), razne simulacije, arhitektura… Svaki atom snage radne stanice košta novca i ni jedna fabrika ne može da pretpostavi koji tačno softver ćete koristiti pa da unapred optimizuje sistem za vas. Obzirom na sve to, bilo bi pomalo neodgovorno ili rasipnički ostaviti sve na podrazumevanim podešavanjima. Na HP radnim stanicama moguće je izvršiti jako veliki broj podešavanja međutim, šta ako nemate na raspolaganju IT gurua sa workstation specijalizacijom? Ko će da se bakće sa finim podešavanjem, takozvanim tvikovanjem, milion i jednog parametra? Bilo bi sjajno da imate nekoga pri ruci ali takvo rešenje košta i novca i vremena.

HP Performance Advisor

HP Peformance Advisor je vaš lični IT guru. Instalira se lako. Pokreće se po potrebi i diskretno analizira stanje sistema i vaše navike. Svako ažuriranje sistemskih drajvera, svaki apdejt softvera koji koristite, o zakrpama operativnog sistema ne treba trošiti reči, sve to može i često ume da poremeti ili raspodesi sistem. S vremena na vreme pokrenete savetnika i na vrlo pregledan način vam izlista probleme i savete za rešavanje istih. Čak može da pomogne i u komunikaciji sa tehničkom podrškom, možete izlistati sve karakteristike vašeg sistema, logove o greškama i konfliktima – sve pregledno na jednom ekranu.

Veoma korisno rešenje, probajte ga, uštedeće vam puno vremena.

Vaš Coral sales team

HP Performance Advisor

Podelite ovaj članak:

  • Send Us Mail
1