HP Smart Tank Štampači – Savršen izbor za sve

U ne tako davnoj prošlosti kada se govorilo o štampačima, podrazumevali su se kabasti uređaji koji su svima u kancelariji smetali, gde god bili postavljeni. Ti dani su prošli i kompaktnost kod ovih uređaja je sada jedan od glavnih ciljeva većine proizvođača.

Uz tu kompaktnost došlo je i pregršt funkcija, tako da ono što popularno zovemo „štampač“ danas najčešće može i da šalje i prima faks, skenira, fotokopira i štampa ne samo poslovne dokumente već i fotografije visoke rezolucije u boji. U te uređaje spadaju i HP Smart Tank štampači.

Verovatno se svi možemo složiti kad kažemo da se danas teško može zamisliti poslovanje nekog i manjeg preduzeća bez skenera i štampača. Slanje dokumenata elektronski je postala već toliko rasprostranjena praksa da bi odlazak do fotokopirnice za tu uslugu bio čisto bacanje vremena.

Imajući to u vidu, treba istaći da HP Smart Tank štampači uz svoju multifunkcionalnost donose i kompaktan dizajn, tako da, dok u isto vreme obavljaju vitalnu ulogu za firmu neće zauzimati veliki prostor u kancelariji. Smart Tank štampači su zapravo prava mera za najveći broj korisnika, od ljudi koji sav svoj posao obavljaju iz stana do preduzeća koja svakodnevno obrađuju veliki broj dokumentacije.

Ono što je još važno napomenuti je da ovi štampači dolaze sa tri bočice crnog mastila i jednim kompletom mastila u boji.

Praktičnosti uređaja doprinosi i činjenica da na prednjoj strani štampača kroz providnu plastiku možete bukvalno videti preostali nivo boja i proceniti kada je pravo vreme da ih dopunite. Dopunjavanje je olakšano specijalnim dizajnom bočica i dela štampača u koji se boja sipa, tako da je rizik od prolivanja boja minimalan.

Sami štampači se mogu koristiti i bez računara,  putem displeja na njima, ali za pristupanje svim njegovim funkcijama neophodno je povezati ga na lokalnu Wi-Fi mrežu. Takođe, us spomenuto sipanje boja štampač zahteva i instaliranje glava za štampu pre korišćenja. Ovo može da zvuči komplikovano, ali uz uputstva koja dolaze uz HP Smart Tank uređaje sve je maksimalno olakšano.

Instaliranje HP Smart aplikacije vam omogućava pun pristup štampaču i svim njegovim osobinama tako da preporučujemo da je instalirate i olakšate sebi rad sa ovom mašinom. Sam softver ima već bazu ilustracija i fotografija na kojima možete testirati svoj štampač, ali to možete obaviti i štampanjem fotografija sa vašeg telefona direktno preko Wi-Fi mreže.

I da zaključimo, Tank klasa HP štampača, jedna od nekoliko koju HP nudi, je odlična za kućne korisnike kojima je potrebno povremeno štampanje i skeniranje kao i manjim preduzećima sa kancelarijama gde je cirkulisanje dokumentacije svakodnevnica. U slučaju da želite maksimalnu brzinu i efikasnost, morali biste da se okrenete uređajima iz neke od ostalih klasa HP porodice koji bi očekivano bili u višem cenovnom rangu.

Vaš Coral Computers Sales Team

Podelite ovaj članak:

  • Send Us Mail
1