HP Workstation – Legalna diploma

Prodaja HP radnih stanica se razlikuje od prodaje običnih računara tačno onoliko koliko se razlikuju serveri od običnih desktopova. Na našem tržištu smo viđali svašta, čak i to da stare žute mašine glume na primer fajl servere i čuvaju podatke esencijalne za poslovanje firme. Koliki je nivo bezbednosti na prastaroj platformi u vreme kad zlonamerni likovi na dnevnom nivou izbacuju nove i nove načine da vam naude nećemo ni razmatrati. Džaba nove tehnologije i ogromno vreme uloženo u razvoj kad korisnici ne implementiraju ništa od toga. Posle dužeg proučavanja problema zaključili smo da razlog nije samo nedostatak novca već mnogo češće prosta činjenica da korisnici nisu upoznati sa svim aspektima koje nude nove platforme i tehnologije. Situacija je jednako dramatična kod radnih stanica.

Naizgled, po performansama, HP workstation je običan jak računar. Svako može da napravi desktop sa kvalitetnim napajanjem, ugradi najbrži Intel Core i7, puno memorije i brzu grafičku kartu no da li je to dovoljno za zahteve koje imaju projektni timovi? Obično nije.
Gejmerska grafička može da obrati sličnu količinu posla kao specijalizovane nVidia Quadro ili AMD FireGl grafičke. Skupo je sakupljati ceo projektni tim na jednom mestu, skupo je svakome u timu obezbediti jednako jak računar. Najskuplje od svega je kad neko ugrozi podatke ili kad računar nije dostupan.

Kako se izboriti sa pobrojanim problemima? HP Workstation ima brojne tehnologije implementirane upravo sa tim ciljem. HP Sure start – instalirana na sve radne stanice osigurava bezbednost BIOS-a i sprečava zlonamerne da pristupe osnovnim sistemskim podešavanjima. Intel Xeon procesori omogućuju da u stabilnom okruženju pokrenete više aplikacija u kojima radite i svakoj odvojite tačno onoliko resursa koliko želite. HP Remote graphic software – omogućuje istovremeni rad više članova tima. Već smo pisali o DreamColor tehnologiji HP ekrana – ako se bavite obradom video materijala, pogotovo u 4K rezoluciji alternativa gotovo da ne postoji.

Implementiranih tehnologija ima puno i potrebno je investirati ozbiljno vreme da upoznate svaku od njih, vidite šta vam donosi i da li vam je uopšte potrebna. Donekle tome može da pomogne HP portal sa podsekcijama koje vam pomažu da izaberete uređaj po meri. Ipak, i za to je potrebno predznanje.

Za to smo mi tu, a da nam ne biste samo verovali na reč, položili smo sve potrebne ispite i postali jedini sertifikovani Workstation Sales Proffesionals u našoj zemlji!

Pozovite nas ili posetite, zajedno možemo da napravimo idealno rešenje za vaše potrebe!

Vaš Coral Sales team

Podelite ovaj članak:

  • Send Us Mail
1