Ko smo

Mi smo Coral computers. Osnovani smo pre 12 godina. Sakupljeno iskustvo na prethodnim poslovima nam je omogućilo da napravimo jasnu viziju šta ne želimo da radimo – beskonačno ponavljanje već viđene ponude i poslovnih modela jednostavno nije rešenje. Ni unikatnost po svaku cenu nije krajnost koja je potrebna.

Radna “atmosfera” u Coral-u

Od samog početka insistiramo na zdravom poslovnom modelu.  Radimo isključivo sa sopstvenim fondovima. Kod nas postoji samo jedan način plaćanja za sve partnere – avans. Na isti način tretiramo sve dobavljače – robu plaćamo odmah bez obzira na kreditne linije koje bismo na osnovu statusa mogli da pokrenemo kako kod dobavljača tako i kod banaka. Prodaju vršimo 90% sa sopstvenog lagera, bez jurnjava i „otišao kolega do magacina“. U ponudi nemamo ptičije mleko i nije nam namera da ga imamo, bar dok se ne preorijentišemo sa farmi servera na farme pilića. Ne bavimo se maloprodajom ne zato što ne umemo nego zato što smatramo da je pošteno kupcima pružiti i post prodajnu podršku – nema nas dovoljno za to. Sa druge strane, oni koji su kvalifikovani da sarađuju sa nama i koji su nas prepoznali kao partnere imaju najviši mogući nivo podrške!

Da bi podrška bila efikasna neophodna je veoma dobra organizacija unutar tima i niz partnera koji traženi kvalitet mogu da isprate. Zbog toga imamo najviši partnerski status kod HP-a Gold partner. Sarađujemo sa distributerima i sami smo ovlašćeni distributer posebnog HP programa – HP Renew. Sarađujemo sa ovlašćenim servisima i partnerima koji našim klijentima mogu da omoguće vrhunsku tehničku ekspertizu.

Uglavnom ne učestvujemo na javnim nadmetanjima – tenderima ali partnerima pružamo podršku i za takav vid prodaje. Naši klijenti su mahom firme sa sopstvenim IT sektorom – u državnom i privatnom vlasništvu i to uglavnom one organizacije gde IT profesionalci imaju uticaj na odabir partnera i opreme. Njihov izbor i dugogodišnje saradnje koje imamo sa mnogima, mi vidimo kao ozbiljnu preporuku i potvrdu da radimo kvalitetno.

Ako ste čuli za nas, ako vam naš stav deluje logičan, pozovite nas, uvek ima vremena za razgovor.

Coral-kancelarija

Coral sales team

Podelite ovaj članak:

  • Send Us Mail
1