Novi život – Refurbished licenca

Novi početak, nova mladost… ako ste očekivali life coach ili priču o nadahnuću propraćenu slikama poput miliona drugih na mreži obradovaćemo vas, nismo postali zaludni likovi koji zarađuju prodajući prazne fraze. Bavimo se računarima, uspešno koliko god možemo i planiramo da nastavimo. Kakve veze ima početak sa računarima? Nedavno smo potpisali vrlo specifičan ugovor – Microsoft Refurbisher!

Kako se postaje MS Refurbisher?

Jednostavno poput odgovora poznatog sprintera – dođeš na stazu i istrčiš brže od drugih i to je to. Proces nema veze sa brzinom, potrebno je položiti ispit za koji ne postoji rešenje na internetu a koji se sastoji od brda informacija pisanih čudnim pravnim rečnikom. Ako ste nekada čitali EULA tekst znate o čemu pričamo. (Ček, stvarno ste pročitali EULA?) Posle toga kreću peripetije za koje nema mesta u ovom blogu. Jednom kad se sve traženo ispuni stiže sertifikat i licenca.Coral-HP-novi-zivot

Šta je to i čemu služi?

Pokvario vam se računar ili nekoliko njih, kupljeni relativno skoro, radili dovoljno dobro. Strujni udar i slične pojave su realno moguće. Da li baš morate da prenapregnete budžet i kupite nove mašine i uz njih nove Microsoft windows licence? Možda ne mora da bude toliko skupo!

Drugi scenario bi bio da samo poželite da dodate memoriju i SSD i tako produžite život računarima. Šta ako je na njima prastari Windows XP ili neka još starija verzija operativnog sistema? Vredi li ulagati u takvu mašinu i ostati zarobljen sa starim operativnim sistemom, nedostatkom drajvera i sigurnosnih zakrpa?

Rešenje je upravo Refurbished licenca! Košta otprilike upola manje od standardnih OEM i GGK licenci a dozvoljava upgrade sa bilo koje Microsoft OS licence na Windows PRO!Coral-microsoft-refurbished-registered

Uslov je da na računaru postoji sačuvana COA nalepnica neke Microsoft licence. Bez COA nalepnice ili makar elektronske licence (na brend računarima) upgrade nije moguć. Prilikom aktivacije koja se mora uraditi kod nas, direktno na MS serveru, korisnik dobija dokument (u elektronskom i papirnom obliku) kojim se svedoči procedura apgrejda. Pored postojeće nalepnice postavlja se nova MS Refurbished Win10 pro. Time se ispunjavaju svi neophodni koraci i apgrejd je potpuno legalan pred našim i stranim zakonima.

Takođe, ne postoji način da se Refurbished licenca kupi odvojeno.

Donesite računare kod nas. Pregledaćemo ih, zameniti eventualno neispravne komponente i instalirati Windows refurbished licencu i tako im udahnuti novi život bez prevelikog opterećenja vašeg budžeta.

Za više informacija o ovom programu, posetite Microsoft-ovu stranicu na ovom linku.

Vaš Coral sales team

Nazad na sve novosti