Rešenje za prave profesionalce – HP Probook 400 G7 i G8 serije

ProBook linija HP računara je odavno poznata kao alat za profesionalce raznih branši. Zbog svog kvaliteta i širokog dijapazona uređaja, ProBook serija nudi za svakoga ponešto.

Ovi laptopovi predstavljaju savršenu kombinaciju praktičnog i snažnog rešenja gde niko, od blogera do programera, neće ostati uskraćen za mašinu koja će ispuniti njegove zahteve. Fokus ovih uređaja je na poslovne ljude, za koje je i pravljen.

Na našem tržištu trenutno je slaba dostupnost Probook modela (posebno onih sa Intel procesorom), ali mi ponosno možemo istaći da imamo dovoljne zalihe da pokrijemo potražnju naših klijenata.

U našoj ponudi možete pronaći mnoštvo HP Probook računara, a ono što bi posebno istakli je činjenica da imamo odmah dostupne modele i sa Intel procesorima. Dodatno, mnogi HP proizvodi uključujući i ove, su testirani po vojnim standardima u SAD  što znači da su pokazali veliku izdržljivost na prašinu, naglu promenu temperature i fizičke udarce tokom padova.

Kada govorimo o konkretim modelima, za vas smo izdvojili nekoliko atraktivnih i popularnih modela među našim klijentima:

Dok smo sastavljali ovaj tekst, javili su nam da su stigle prve količine novih G8 modela sa najnovijim Intel procesorima jedanaeste generacije. Za vas smo izabrali sledeće modele:

Profesionalnost ProBook modela se oslikava i u njihovom elegantnom dizajnu i kućištu koje donosi futuristički izgled. Iako naravno nije sve u lepoti, možemo slobodno reći da ovi modeli nose savršenu kombinaciju funkcionalnosti, izdržljivosti i dizajna, koji danas postaje sve važniji. A sa trajanjem baterije od 14 sati, ovi laptopovi čine savršen izbor i za one koji dan provode van kancelarije.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nekih nedoumica pri izboru idealnog uređaja za vas, kontaktirajte naš prodajni tim na [email protected]

Vaš Coral Computers

Podelite ovaj članak:

  • Send Us Mail
1