Antivirus

Antivirusna zaštita Kaspersky Lab                           Kaspersky lab

Coral Computers Vam predlaže antivirusna rešenja Kasperski Lab.

Kompanija Kaspersky Lab je trenutno najveći svetski proizvođač rešenja za krajnju zaštitu u privatnom vlasništvu, sa predstavništvom registrovanim u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Kompanija je osnovana 1997. i danas je to međunarodna grupa koja posluje u skoro 200 zemalja i teritorija širom sveta. Ona ima svoja 33 regionalna predstavništva u 30 zemalja na 5 kontinenata. Korporativna baza klijenata kompanije Kaspersky Lab premašuje 250.000 kompanija koje posluju širom sveta, od malih i srednjih preduzeća sve do velikih vladinih i komercijalnih organizacija. Više od 300 miliona ljudi u svetu zaštićeni su proizvodima i tehnologijama kompanije Kaspersky Lab.

Kompanija Kaspersky Lab trenutno zapošljava skoro 3.000 visokokvalifikovanih stručnjaka i ovaj broj raste za oko 6 odsto svake godine.

Tri velike analitičke agencije (Gartnerii, IDCiii i Forresteriv) nazvale su Kaspersky Lab „liderom” u zaštiti krajnjih korisnika. Čvrsto pozicioniran kao jedan od četiri vodeća prodavca zaštitnih rešenja za krajnje korisnikev, Kaspersky Lab nastavlja da poboljšava svoju poziciju na tržištu.

Preuzmite najnoviji cenovnik za fizička i pravna lica na ovom linku: Cenovnik Kaspersky