Politika privatnosti

Coral computers je apsolutno posvećen zaštiti vaših podataka. Nismo i nikada nećemo svesno dozvoliti pristup ili predati/prodati vaše podatke trećim licima. Vaši lični podaci su dostupni samo zaposlenima u Coral computersu i koriste se u clju kvalitetnijeg obaveštavanja i komunikacije. U tom procesu se koriste lični podaci (ime, prezime, mejl adresa, broj telefona) i javno dostupni podaci (podaci sa APR-a).

U svakom trenutku zadržavate pravo na uvid kako koristimo Vaše podatke kao i za delimično ili potpuno brisanje istih. Brisanje je, naravno, moguće za sve podatke koji su dozvoljeni zakonom (na primer vaše ime na eventualnoj garanciji mora da ostane da bi ista bila važeća).

Slanjem saglasnosti na ovaj mejl pristali ste na:

Dajem svoj pristanak na obradu sledećih podataka, u cilju prijema obaveštenja – preduzeću Coral computers d.o.o., i upoznat/a sam da će moje ime i prezime, e-mail adresa i broj fiksnog/mobilnog telefona biti korišćeni isključivo za prijem elektronske pošte, u vezi sa proizvodima i uslugama preduzeća Coral computers d.o.o. kao i radi prijema važnih obaveštenja u vezi sa uslugama kojih sam korisnik:

 • Ime i prezime
 • Email adresa
 • Broj fiksnog/mobilnog telefona

Upoznat/a sam da imam sledeća prava u vezi sa obradom podataka o ličnosti od strane preduzeća Coral computers d.o.o.:

 1. Pravo da od preduzeća Coral computers d.o.o. zahtevam pristup, ispravku ili brisanje podataka o ličnosti,
 2. Pravo da od preduzeća Coral computers d.o.o. zahtevam ograničenje obrade,
 3. Pravo na prigovor,
 4. Pravo na prenosivost podataka,
 5. Pravo na opoziv pristanka u bilo koje vreme, s tim što opoziv pristanka ne utiče na dopuštenost obrade na osnovu pristanka pre opoziva,
 6. Pravo na podnošenje pritužbe Povereniku,
 7. Pravo na informaciju o tome da li preduzeća Coral computers d.o.o. obrađuje moje podatke o ličnosti,
 8. Pristup mojim podacima o ličnosti, informacije o svrsi obrade, o vrstama podataka koje se obrađuju, o primaocu ili vrstama primalaca kojima su podaci o ličnosti otkriveni ili će im biti otkriveni, a posebno primaocima u drugim državama ili međunarodnim organizacijama, o predviđenom roku čuvanja podataka o ličnosti, ili ako to nije moguće, o kriterijumima za određivanje tog roka.

Upoznat/a sam da gore navedena prava mogu ostvariti kontaktiranjem preduzeća Coral computers d.o.o. na sledeće načine:

Adresa: Tošin Bunar 181b, lokal 19
Email: [email protected]
Telefon:  +381 (0)11 6302-195

 Upoznat/a sam da gore navedena prava mogu biti ograničena radi poštovanja zakonske obaveze preduzeća Coral computers d.o.o. kojom se zahteva obrada ili izvršenja poslova, odnosno u cilju podnošenja, ostvarivanja ili odbrane pravnog zahteva.

 Upoznat/a sam da preduzeće Coral computers d.o.o. čuva moje podatke tokom vremenskog perioda ne dužeg nego što je neophodno, u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe, odnosno do opoziva pristanka.

IZNAJMI ŠTAMPAČ

I ZABORAVI NA TONERE I SERVISIRANJE

Uspešno ste se prijavili na bilten

Došlo je do greške pri pokušaju slanja vašeg zahteva. Molim vas, pokušajte ponovo.