Odabrali smo za vas

Zatrpani smo sumornim vestima i brojkama koje sve manje imaju značenje. Dok se neki trude da brojkama učine nesuvisle izjave smislenima mi ćemo pokušati drugačije, iskreno i otvoreno. Napravili smo listu uređaja iz raznih kategorija koje smemo da vam preporučimo, a smemo na osnovu znanja i iskustva koji imamo. Nismo se vodili najnižom cenom jer tada uvek sledi i nizak kvalitet.

Uložili smo trud da odaberemo modele koji imaju najbolji odnos cene i performansi. Svaki predloženi model prati poklon, dovoljno je da se u komunikaciji pozovete na ovaj blog („video sam na vašem blogu“…) i poklon je vaš.

 Idemo redom…

Desktop računar:

HP ProDesk 400 je serija ozbiljnih poslovnih računara. Kvalitetno napravljeni, bez nepotrebnih ušteda, laki za proširenja. Na mašini je legalni Windows 10 pro a SSD i 8GB memorije su tu da vam ne zaškripi u odsudnom trenutku.

9ZE24EPR HP ProDesk 400 G6 MT i3-9100 (3.6GHz), 8GB, SSD 256GB PCIe NVMe – Win10Pro64

Cena za sve koji se pozovu na ovaj blog je 430€+pdv, poklon – trogodišnja garancija!!!

Odabrali smo za vas akcija
Serija HP ProDesk 400 G6
Kupovinom računara se dobijaju miš i tastatura.

Laptop računar:

HP ProBook 400 predstavlja „zlatnu sredinu“ HP poslovnih laptopova. Čvrste konstrukcije, elegantnih linija, pouzdani. Cela serija ima mogućnost povezivanja sa nekoliko modela docking station-a što čini komfornijim rad u kancelariji i, sve ćešće, u stanu. Ne dozvolite da vas ubeđuju da je svaki laptop zgodan za nošenje – ko god to izjavi ne zna koliko je teška torba sa računarom, punjačem i neophodnim sitnicama na letnjoj žezi. Nije svaki laptop lak ali ovaj jeste, a pri tom cena je više nego povoljna!

9HP81EAR HP ProBook 440 G7 i5-10210U(1.6GHz), 14.0″ FHD AG LED, 8GB, SSD 256GB PCIe NVMe, WIFI, Bluetooth, Webcam, Fingerprint, Backlit Kbd – Win10Pro64

Cena za sve koji se pozovu na ovaj blog je 650€+pdv

Poklon HP torba i miš!

Odabrali smo za vas akcija
Serija HP ProBook 440 G7

Monitor

Nikad dovoljno prostora za excel tabele, mnogobrojne chat alate i ostale „neophodnosti“? Nema problema. Do nedavno su monitori dijagonale 68cm (27“) bili skupi. Od skoro im je cena spuštena na nivo konfekcijskih modela manjih dijagonala i više stvarno nema razloga da se stiskate na desktopu.

HP 27w Display 27″, 1JJ98AA

Cena za sve koji se pozovu na ovaj blog je 140€+pdv

Poklon – kabl za povezivanje sa vašim računarom – izaberite sami (npr DisplayPort na HDMI…)

Štampač

Neprikosnoveni šampion po pitanju cene otiska a da je istovremeno dovoljno brz za potrebe poslovnog okruženja je svakako HP PageWide 477, pisali smo o njemu na ovom blogu, u najkraćem – odabrali smo ga za glavni i jedini štampač u firmi, bolju preporuku ne možemo da damo!

Štampac HP PageWide MFP Pro 477dw, D3Q20B

Cena za sve koji se pozovu na ovaj blog je 345€+pdv

Poklon HP Premium papir – 1000 listova

Odabrali smo za vas akcija
HP Pagewide MFP Pro 477dw

Tastatura

Ako ste očekivali neku fancy ili gejmersku tastaturu sa milion dugmića onda verovatno ne radite u knjigovodstvu ili finansijama. U zastrašujućim planinama papira i džunglama kablova svaka efikasnost zlata vredi. Predstavljamo vam tastaturu za sve koji hleb zarađuju kroćenjem formulara – model sa ugrađenim čitačem ID kartica!

HP USB SmartCard CCID Keyboard Renew E6D77AA

Cena za sve koji se pozovu na ovaj blog 15€+pdv

Poklon – nema, nađite bolju cenu ako možete 😊

Vaš Coral sales team

Odabrali smo za vas akcija

Podelite ovaj članak:

  • Send Us Mail
1