Garancija, licenca, dizajn HP EliteDesk 705 G3 SFF

Domaće tržište je preplavljeno jeftinim mašinama sumnjivog kvaliteta koje su namenjene korisnicima kojima performanse nisu od presudnog značaja. Na takve mašine se „nakalemi“ OEM Windows licenca i eto radosti. Šta je sa korisnicima kojima ipak nije svejedno kako mašina izgleda i koliko se često kvari? Njima je namenjen HP EliteDesk 705 G3 SFF! coral-hp-elitedesk-705-g3-sff-1aj65aw-renew

O samom HP EliteDesk-u…

Računar je spakovan u SFF (small form factor) kucište i stvarno izgleda lepo. Kućište je moguće držati uspravno ili položeno kada pokriva površinu nešto veću (dublju) od A4 strane. Ako vam je lakše, možete ga jednostavno gurnuti iza monitora pošto su ekrani prilično porasli (pisali smo o tome) i tako rešiti pitanje prostora na stolu. Pod haubom je AMD procesor koji kuca na 3,5GHz, 4GB radne memorije (DDR4 2400MHz) i hard disk kapaciteta 500GB. Ništa posebno rekli biste i bili biste sasvim u pravu. I pored minijaturnog kućišta ima prostora za nadogradnju – tu je slobodan memorijski slot za dodatni RAM kao i ležište za SSD. Tako od obične kancelarijske mašine u dva poteza i sa malim ulaganjem možete napraviti računar na kome ćete udobno raditi narednih godina.

Ono što čini ovu mašinu posebnom su neke druge pojedinosti, nagoveštaj je u naslovu. Računar pripada EliteDesk seriji – kvalitet izrade i ugrađenih komponenata je vrlo daleko od jeftinih PC sokoćala iz kategorije „neki PC“. Garancija koja prati mašinu je punih tri godine! Mreža HP servisa je strateški dobro raspoređena da ćete uvek imati neki podnošljivo blizu. Na mašinama je Microsoft Windows 10 Professional, pažljivo instaliran i usklađen sa ugrađenim komponentama – kod HP-a pitanje nekompatibilnosti i ažuriranja softvera ne može da bude problem. Računar je odmah po uključivanju spreman za rad.

Nismo slučajno izabrali da vam prikažemo ovaj računar. Ono što ga čini vrlo vrlo posebnim je cena. Navikli smo da EliteDesk mašine koštaju vrlo elitistički, ovde je situacija drugačija!
Dizajn, kvalitet izrade, pouzdanost, podrška, legalni operativni sistem (pro licenca) – sve to za 400€!
Mašina nema mnogo. Ako vam treba kvalitetno rešenje za kancelariju na pravom ste mestu!

Vaš Coral Sales Team

Podelite ovaj članak:

  • Send Us Mail
1