HP Desktop Mini – Mali uređaji velikih mogućnosti!

Evolucija tehnologije je u proteklim decenijama sa sobom donela mnoge promene i napretke. Jedan od tih napredaka je oličen u tome da se mnogo snage donese u što manjem pakovanju i na taj način, sve više nekada krupnih i složenih uređaja danas nađe u našim džepovima.

Što se tiče kompjutera, stvari su se menjale veoma brzo, pogotovo u nedavnoj istoriji. Od kasnih sedamdesetih, kada su prvi kućni kompjuteri promovisani široj javnosti, počeli su da preuzimaju sve veći primat u našim životima. Prvi korak ka povećavanju njihove mobilnosti je došao dizajniranjem laptopova, a sledeći sa pojavom mini-kompjutera na komercijalnom tržištu.

Mini-kompjuteri su kompaktna rešenja za one koji žele da koriste sve pogodnosti desktop računara bez obezbeđivanja prostora ogromnom kućištu koje on donosi. Skoro svi najpoznatiji proizvođači računara u svojim ponudama imaju i ovu vrstu kompjutera, a najistaknutiji su oni iz kompanije HP.

Kao što je već nagovešteno, jedna od najvažnijih osobina ovakvih računara je veličina. Oni često ne zauzimaju prostor veći od rutera za internet, a mogu se prilagođavati raznim kancelarijskim okruženjima i čak zakačiti za poleđinu monitora.

Ono što je važno istaći je da ovi mali uređaji i dalje imaju dovoljan broj portova za razne svrhe koji su tu da se prilagode bilo kojoj vrsti korisnika. Sama ta činjenica ih stavlja ispred brojnih današnjih laptop računara koji, zbog prilagođavanja sve elegantnijem dizajnu, izbacuju portove i uskraćuju svoje korisnike za brzo i jednostavno korišćenje računara.

Kada govorimo o konkretim modelima, za vas smo izdvojili nekoliko atraktivnih i popularnih modela koji su trenutno na akciji

Ovi kompaktni desktop računari nisu novost na svetskom i našem tržištu, ali su i dalje premalo zastupljeni u biznis svetu. Same dimenzije koje omogućavaju da ne budu smetnja i često čak budu i neprimetni ih preporučuje mnogim korisnicima koji bi želeli da upotpune svoju kancelariju sa elegantnim i minimalističkim izgledom i u isto vreme omoguće svojim zaposlenima rad na jednim od najnaprednijih uređaja današnjice.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nekih nedoumica pri izboru idealnog uređaja za vas, kontaktirajte naš prodajni tim na [email protected]

Vaš Coral Computers

Podelite ovaj članak:

  • Send Us Mail
1