Nova era skeniranja: Coral Computers i Newland udružuju snage

O partnerstvu

Partnerstvo sa Newland-om

Imamo izvanredne vesti za sve ljubitelje naprednih tehnologija skeniranja! Coral Computers DOO s radošću najavljuje strateško partnerstvo s kompanijom Newland EMEA, vodećim provajderom rešenja za skeniranje. Ova uzbudljiva saradnja donosi najnovije inovacije u oblasti skeniranja i otvara vrata novim mogućnostima za naše klijente. Pripremite se za revoluciju u svetu skeniranja!

Unapređenje poslovanja uz Coral i Newland:

Partnerstvo s Newland EMEA donosi Coral Computers DOO širok spektar visokokvalitetnih skenera, prilagođenih potrebama preduzeća svih veličina. Naš cilj je da vam ponudimo najnaprednije skenere na tržištu, koji će unaprediti efikasnost vašeg poslovanja i omogućiti vam da ostvarite vrhunske rezultate. Budite korak ispred konkurencije uz našu vrhunsku ponudu skeniranja!

Karakteristike:

  • Performanse

  • Pouzdan hardver

  • Prilagođeno korisniku

  • Pristupačnost

Ručni Barcode skeneri

Naši ručni skeneri su ergonomski dizajnirani za udobnu upotrebu i nude odlične performanse za snimanje podataka u različitim okruženjima. Od početnih do skenera za specijalnu upotrebu, kao što su DotCode ili DPM, naši ručni skeneri skeniraju praktično sve bar kodove.

Pogledaj proizvode

Mobile Computer Barcode skeneri

Ostanite povezani i produktivni u pokretu sa našim mobilnim računarima. Ovi moćni uređaji kombinuju funkcionalnost računara sa praktičnošću ručnog skenera, omogućavajući vam da prikupljate i obrađujete podatke u realnom vremenu, čak i u najzahtevnijim situacijama. Lako upravljajte svojim uređajima koristeći naš besplatno uključeni MDM, Ndevor!

Pogledaj proizvode

Stoni Barcode skeneri

Ako vam je potrebno kontinuirano i automatizovano skeniranje, naši stacionarni skeneri su savršeno rešenje. Tačno i efikasno prikupljanje podataka za industrije kao što su maloprodaja, logistika i proizvodnja.

Pogledaj proizvode

Ugradni Barcode skeneri

Učinite transakcije sa klijentima lakim sa našim ugradnim skenerima. Ovi uređaji su idealni za okruženja na prodajnom mestu, omogućavajući brzo i bez napora skeniranje artikala, ubrzavajući proces plaćanja i povećavajući zadovoljstvo kupaca.

Pogledaj proizvode

Mikro Kiosci

Naši mikro kiosci nude kompaktno i svestrano rešenje za samouslužne aplikacije. Od izdavanja karata do sistema za prijavu, naši mikro kiosci omogućavaju preduzećima da automatizuju procese i poboljšaju korisničko iskustvo.

Pogledaj proizvode

OEM Rešenja za skeniranje

Ako želite da integrišete mogućnost skeniranja u sopstveni hardver ili opremu, naša OEM rešenja za skeniranje pružaju pouzdanost i visoke performansi. Nudimo prilagodljive opcije koje odgovaraju vašim specifičnim zahtevima i osiguravamo besprekoran proces integracije, od zdravstvene zaštite do industrijskih aplikacija.

Pogledaj proizvode

Nwear – Nosivi skeneri

Dizajnirani da se udobno nose, ovi uređaji omogućavaju skeniranje bez upotrebe ruku, što ih čini savršenim za aplikacije kao što su upravljanje zalihama, biranje porudžbina i još mnogo toga.

Pogledaj proizvode

Oduševljeni smo partnerstvom sa Newland-om i time što predstavljamo nova rešenja iz oblasti skeniranja našem tržištu.
Možete pogledati asortiman dostupnih skenera kako biste svoje svakodnevne zadatke učinili bržim, lakšim i intuitivnijim!

Ukoliko niste sigurni koji skeneri su pravo rešenje za vas, kontaktirajte naš prodajni tim na [email protected] ili popunite upit ispod.

Pošalji mail

Upit

IZNAJMI ŠTAMPAČ

I ZABORAVI NA TONERE I SERVISIRANJE

Uspešno ste se prijavili na bilten

Došlo je do greške pri pokušaju slanja vašeg zahteva. Molim vas, pokušajte ponovo.