Postapokaliptični noviteti

Posle duge i teške borbe, ako je verovati stručnim političarima, na pragu smo pobede. Za one među nama koji vide malo dalje od predstojećih izbora sledi dug period privikavanja na sve izmene običnih života koje nam je virus doneo. Za neke povratak na posao posle duge pauze, za druge lagani povratak u normalu i privikavanje na proleće i pune kancelarije. Uglavnom, sve nas čeka nastavak borbe za milion svakodnevnih stvari koje čine život mogućim.

Postapokaliptični noviteti

Za ovo proleće vam skrećemo pažnju na najnoviju generaciju HP Probook modela. Nekako je „nova kolekcija“ zgodna za ovaj trenutak, da nas podseti na proleće ali i na to da se vraćamo u uobičajene ritmove. Ovaj put nećemo pisati o HP Renew programu već o modelima koji su nam nedavno stigli – „pravo ispod čekića“, kako to slikovito kažu kolege koje se bave automobilima (tu vrstu fraze je najčešće nemoguće pojmiti kako treba, samo zvuče logički ispravno).

Postapokaliptični noviteti
HP ProBook 450 G7, 8VU16EA

Možda vam je poznato da Intel predugo ima problema sa isporukom dovoljnih količina procesora. Glavni razlog su bili problemi u tehnološkom procesu. Da bi rešili problem nedavno su predstavljeni Core procesori desete generacije. Lako se prepoznaju po petocifrenoj oznaci modela. Pravljeni su u novom tehnološkom procesu (10nm) – svako smanjivanje do sada je donosilo korisne benefite u vidu veće efikasnosti, manje potrošnje i samim tim manju potrebu za komplikovanim rashladnim sistemima.

Postapokaliptični noviteti

Bitna su i sitna ali esencijalno važna poboljšanja koja je HP uneo u novu generaciju laptopova. Hronološki po uključivanju sistema prvo srećemo HP Sure Start u svojoj petoj generaciji (O HP sure Start tehnologiji smo pisali ovde) koja štiti od zlonamernih napada već od samog BIOS-a. Zatim se regularno uključuju jedna za drugom i ostale tehnologije. Ekran se otvara 180 stepeni, na njemu je kamera koja ima poklopac (otud naziv „privacy cam“) pa ne morate brinuti o tome da vas neko neovlašćeno posmatra pre nego što namontirate kravatu i adekvatnu pozadinu za razgovor sa kolegama. Laptop je zbog jednostavnijeg hlađenja još malo tanji što uvek pozdravljamo.

Promene su, na prvi pogled, kozmetičke ali svakako nisu nebitne. U ostalom, ako vam već trebaju nove tehnologije zašto se ne opredeliti za najbolje.

Važno: Svima koji su imali strpljenja da pročitaju ovaj tekst do kraj nudimo dodatnih 5% popusta za sve HP Probook 450 Gen7 modele izlistane cene na sajtu!

Postapokaliptični noviteti

HP ProBook 450 G7 i5-10210U (1.6GHz), 15.6 FHD AG LED, 8GB, SSD512GB PCIe NVMe, WIFI, Bluetooth, Webcam, Fingerprint – Win10 Pro64 9TV49EA

Cena sa popustom 104,376.50

Postapokaliptični noviteti

HP ProBook 450 G7 i5-10210U (1.6GHz), 15.6 FHD AG LED, 8GB, SSD 256GB PCIe NVMe, NVIDIA GeForce MX130 2 GB, WIFI, Bluetooth, Webcam, Fingerprint – Win10 Pro64 8VU16EA

Cena sa popustom 105,374.00

Postapokaliptični noviteti

HP ProBook 450 G7 i7-10510U (1.8GHz), 15.6 FHD AG LED, 16GB, SSD512GB PCIe NVMe, WIFI, Bluetooth, Webcam, Fingerprint – Win10 Pro64 8VU63EA

Cena sa popustom 122,075.00

Cene su sa pdv-om.

Vaš Coral Computers sales team

Coral Computers

Podelite ovaj članak:

  • Send Us Mail
1