Epson partnerstvo

Kompanija Epson je svetski tehnološki lider posvećen povezivanju ljudi, stvari i informacija svojim originalnim, efikasnim i preciznim tehnologijama. Sa linijom proizvoda koja se kreće od inkdžet štampača i digitalnih štamparskih sistema do 3LCD projektora, pametnih naočara, senzorskih sistema i industrijskih robota, kompanija se fokusira na inovacije i prevazilaženje očekivanja korisnika na polju inkdžet štampe, vizuelnih komunikacija, nosivih uređaja i robotike. Pod vođstvom japanske Seiko Epson korporacije, Epson ima više od 72,000 zaposlenih u 88 kompanija širom sveta i ponosna na doprinos zajednicama u kojima posluje i neprekidan trud za smanjenje lošeg uticaja na životnu sredinu.

Epson pristup zadovoljstvu klijenata

Kompanija Epson je globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, posvećena proširivanju vizije korisnicima širom sveta kroz kompaktne, energetski efikasne i precizne tehnologije. Epson revolucionarna rešenja odlikuju se izvanrednim kvalitetom slike, niskim troškovima i odličnom pouzdanošću i uslugom.

Epson je prva kompanija koja je ponudila namenske štampače bez kertridža i trenutno je kompanija br. 1 po prodaji štampača sa rezervoarima za mastilo na svetu. Preko 50 miliona EcoTank štampača prodato je širom sveta. Na samom početku imate dovoljno mastila da odštampate do 14.000 stranica – što znači da štedite vreme i novac jer ne morate često da menjate kertridž. Podešavanje je jednostavno, dopunjavanje uredno i pouzdano, a rezultat su kvalitetno odštampane stranice. Takođe, za razliku od štampača drugih proizvođača, glave za štampanje na Epson štampačima su trajne. Nećete morati da trošite novac na zamenu glave za štampanje niti da obavljate komplikovani proces njenog postavljanja.

IZNAJMI ŠTAMPAČ

I ZABORAVI NA TONERE I SERVISIRANJE

Uspešno ste se prijavili na bilten

Došlo je do greške pri pokušaju slanja vašeg zahteva. Molim vas, pokušajte ponovo.