Lenovo laptopovi,računari i serveri – novi program u Coral Computers-u

Lenovo je jedan od najznačajnijih proizvođača Laptop i PC računara na svetu. Kao globalni lider kada su u pitanju nove tehnologije, Lenovo odlikuje izuzetno bogat portfolio visokokvalitetnih proizvoda. Na rast Lenovo kompanije, značajno je uticala kupovina kompanija Motorola Mobility i IBM-ove jedinice za x86 servere.


Bez obzira na to da li se radi o računaru, pametnom telefonu, tabletu, serveru, radnoj stanici ili prostoru za skladištenje, Lenovo proizvodi proizvode koji su potrebni kupcima, bilo da su pametni povezani ili infrastrukturni uređaji. Lenovo pravi stvarnu razliku u odnosu na konkurenciju zahvaljujući svom vertikalno integrisanom end-to-end modelu. Ovaj model je jedinstven među velikim tehnološkim kompanijama, značajan je izvor konkurentske prednosti i zasniva se na inovacijama, izvrsnoj operativnosti, zadovoljstvu kupaca.

THINK

Legendarnu seriju Think čine najinovativniji i najviše nagrađivani uređaji u industriji, uključujući neverovatan raspon THINKPAD laptova, tableta, kao i kovertibilnih laptopova.

Lenovo Think serija

Zahvaljujući odličnoj saradnji sa lokalnom Lenovo kancelarijom možemo da ponudimo najviši nivo ekspertize za složene sisteme koji sadrže servere, uređaje za skladištenje i distribuciju podataka i radne stanice.

IZNAJMI ŠTAMPAČ

I ZABORAVI NA TONERE I SERVISIRANJE

Uspešno ste se prijavili na bilten

Došlo je do greške pri pokušaju slanja vašeg zahteva. Molim vas, pokušajte ponovo.